Παιχνίδι Σεναρίων

scenarios game

Λίγα λόγια για το Παιχνίδι Σεναρίων:

Αποφασίσαμε να καταχωρούμε στη βάση δεδομένων μας πραγματικά γεγονότα απώλειας δεδομένων που προκάλεσαν ζημιά σε ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 30 εγγραφές.

Για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Backup Experts Cloud Backup, η απώλεια σε όρους δεδομένων ήταν από ασήμαντη έως μηδενική. Δυστυχώς, πολλά από τα γεγονότα αυτά μας γνωστοποιήθηκαν από επιχειρήσεις με τις οποίες δεν είχαμε κάποια συνεργασία και οι οποίες μας προσέγγισαν για να μας ζητήσουν απεγνωσμένα λύση στο πρόβλημα της απώλειας των δεδομένων που είχαν ήδη υποστεί.

Επειδή στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων των τελευταίων επιχειρήσεων δεν καταφέραμε να βοηθήσουμε, φτιάξαμε το Παιχνίδι Σεναρίων με την ελπίδα να θέσουμε εγκαίρως και με τρόπο διαδραστικό τον υπαρκτό κίνδυνο της απώλειας δεδομένων που φέρουν όλες οι επιχειρήσεις:

Βήμα 1ο

Επιλέγουμε τυχαία 4 από τα γεγονότα αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Βήμα 2ο

Μας απαντάτε για το δικό σας τρόπο αντιμετώπισης με μια συνοπτική προαιρετική περιγραφή.

Βήμα 3ο

Σας στέλνουμε στο e-mail σας τον τρόπο που θα αντιμετωπίζατε τα ίδια γεγονότα, όντας συνδρομητές της υπηρεσίας Backup Experts Cloud Backup.

Βήμα 4ο

Σας κάνουμε δώρο 6μηνη συνδρομή αξίας €50 για την εφαρμογή mybookservice.online, την πρώτη Cloud εφαρμογή για την παρακολούθηση συντηρήσεων & επισκευών οχημάτων.

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τεχνολογικά θέματα και προσφορές με 1 email την εβδομάδα & δυνατότητα άμεσης διαγραφής.