ανάκτηση αρχείων

Ανάκτηση αρχείων στο παρόν και το παρελθόν.

Kανείς δε διεκδικεί το αλάθητο. Είμαστε άνθρωποι με τις αδυναμίες μας και είναι πολύ απλό και εύκολο να κάνουμε λάθη στη ζωή μας, σοβαρά και λιγότερο σημαντικά. Για λόγους όπως το να σκεφτόμαστε το τώρα και όχι το μετά, το να μη θέλουμε να χάσουμε τη βολή μας, το να αναλωνόμαστε με ασήμαντα πράγματα και να χάνουμε την ουσία κλπ μας καθιστούν ευάλωτους σε λάθη που αν υπήρχε η δυνατότητα να ανατρέξουμε πίσω στο χρόνο, το πιθανότερο θα ήταν να κάναμε διαφορετικές επιλογές από εκείνες που κάναμε στο παρελθόν. Όπως και να 'χει η παραπάνω υπόθεση είναι στα πλαίσια του ανέφικτου. Όχι όμως για τον κόσμο των υπολογιστών! Όπως ένας οργανισμός διαγράφει μια πορεία μέσα στο χρόνο, έτσι και ένα αρχείο αποθηκευμένο σε έναν υπολογιστή έχει το δικό του κύκλο της ζωής:

  • Ημερομηνία Δημιουργίας
  • Ημερομηνίες Τροποποίησης
  • Προσθαφαιρέσεις Τροποποιήσεων
  • Ημερομηνία Διαγραφής

Η Backup Experts Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες αποθήκευσης δεδομένων μπορεί να ανακτήσει για εσάς την οποιαδήποτε ανά συγχρονισμό με το Cloud μορφή του οποιουδήποτε αρχείου σας για βάθος χρόνου ενός έτους ΔΩΡΕΑΝ!

Έτσι λοιπόν τα αρχεία σας μπορούν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και να σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε διαφορετικές επιλογές όπου αυτό κριθεί απαραίτητο!

Για να υλοποιηθεί αυτό χρειάζεται περισσότερη χωρητικότητα από εκείνη των αρχείων σας στο Backup Experts Cloud, αφενός για να είναι εφικτή η "πρόσβαση" στο "παρελθόν" των αρχείων, αφετέρου για να είναι εφικτή η πρόσβαση στα για βάθος χρόνου ενός έτους αρχεία σας που διαγράφηκαν!

Παρ' όλα αυτά η δυνατότητα παρέχεται χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ!

Επιλέξτε σήμερα την τοποθέτηση των αρχείων σας στην πλέον σύγχρονη, προσιτή, Cloud Based υπηρεσία και δώστε την ώθηση των νέων τεχνολογιών στην εταιρεία σας!

Επιστροφή