Αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο Cloud

Αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο Cloud.

Τα αρχεία σας είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του ενεργητικού σας. Αν χαθούν, ο χρόνος και η προσπάθεια που απαιτούνται για να ανακτηθούν ισοδυναμεί με πολλά χρήματα, τα οποία ίσως δεν θα μπορέσετε να διαθέσετε και καλύτερα να μην συμβεί ποτέ. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι χάρη στις νέες τεχνολογίες, υπάρχει προσιτή λύση που μπορεί σε απόλυτο βαθμό να σας προστατέψει από ενδεχόμενη απώλεια και λέγεται Cloud Backup.

Με τον παραδοσιακό τρόπο λήψης αντιγράφων ασφαλείας, στην καλύτερη των περιπτώσεων είχαμε ένα τουλάχιστον εφεδρικό αντίγραφο των αρχείων μας πλήρως επικαιροποιημένο στο ίδιο τοπικό σημείο. Οι πιο σχολαστικοί από εμάς δεν θα αρκούνταν μόνο στην ολοκλήρωση της επικαιροποίησης των αντιγράφων ασφαλείας, θα περνούσαν τακτικά tests ορθής λειτουργίας των μέσων αποθήκευσης για να είναι βέβαιοι πως τα μέσα αυτά θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σωστά, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

  • Μειονεκτήματα.

Στην πορεία του χρόνου διαπιστώσαμε ότι ο παραδοσιακός τρόπος λήψης αντιγράφων ασφαλείας είχε σημαντικά μειονεκτήματα:

Ανθρώπινο Λάθος. Υπήρξαν περιπτώσεις που ένας λάθος χειρισμός έγινε η αιτία μαζικής ή περιορισμένης απώλειας αρχείων.

Όλα στο ίδιο σημείο. Οι κίνδυνοι που διατρέχει το τοπικό σημείο αφορούν το σύνολο και όχι 1 copy των αρχείων μας! Ένας Ιός θα μπορούσε να μας καταστρέψει τόσο τα αρχεία όσο και το Backup. Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε και άλλου είδους κινδύνους όπως πτώσεις τάσεως, διάρρηξη, φωτιά κλπ

Εξαιρετικά χρονοβόρο. Ειδικά όταν τα αρχεία αυξάνονται και ο συνολικός όγκος τους μεγαλώνει, τόσο περισσότερο καθυστερεί η διαδικασία Backup και οι έλεγχοι που απαιτούνται. Στην πορεία των διαδικασιών ανακαλύπτουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερα & ακριβότερα μέσα αποθήκευσης για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τον εν λόγω όγκο.

Αναθέτοντας την λήψη των αντιγράφων ασφαλείας σε κάποιον Cloud Backup πάροχο όπως η Backup Experts έχετε όλα τα πλεονεκτήματα που θέλετε:

  • Τα Δεδομένα σας είναι απόλυτα προστατευμένα.

Δημιουργούμε για εσάς αντίγραφα των αρχείων σας καθημερινά και με Ιστορικότητα. Όλη την διεκπεραίωση των διαδικασιών την αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι τεχνικοί. Τα Αντίγραφα Ασφαλείας βρίσκονται σε τόπο διαφορετικό από εκεί οπου βρίσκεστε εσείς. Έτσι δεν διατρέχετε κινδύνους που αφορούν το ένα και μοναδικό τοπικό σημείο.

  • Δεν ξοδεύετε χρήματα για μέσα αποθήκευσης.

Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ έναν File Server που θα φιλοξενεί όλα σας τα Δεδομένα. Αν κάποια στιγμή αυτός "γεμίσει" σας τον αντικαθιστούμε δωρεάν με άλλον μεγαλύτερο.

  • Τα αρχεία σας παντού.

Σας παρέχουμε ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα αρχεία σας από οπουδήποτε έχετε σύνδεση στο Internet και με οποιαδήποτε συσκευή κι αν διαθέτετε (mobile ή όχι) μέσω της ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίας Backup Experts Remote Access.

  • Δεν αφιερώνετε χρόνο.

Δεν υπάρχει κάτι που χρειάζετε να κάνετε εσείς για να τρέξουν οι διαδικασίες Backup. Προαιρετικά μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τα Αντίγραφα Ασφαλείας των αρχείων σας με την είσοδό σας στο site μας με τα μοναδικά διαπιστευτήρια που έχετε δημιουργήσει.

  • Απεριόριστος όγκος δεδομένων.

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον όγκο των δεδομένων, η υπηρεσία μας εξυπηρετεί οποιοδήποτε όγκο, όσο μεγάλος κι αν είναι.

  • Άμεση ανάκτηση.

Εφόσον χρειαστείτε κάποιο, κάποια ή το σύνολο των αρχείων σας από τα Αντίγραφα Ασφαλείας σας, επικοινωνείτε μαζί μας και σας τα επαναφέρουμε άμεσα, εντός 24 ωρών το πολύ.

  • Ελάχιστο κόστος.

Μια τυπική επιχείρηση με 500GB δεδομένων μπορεί να έχει όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα της Backup Experts Cloud Backup υπηρεσίας με €1 τη μέρα! Αξίζει λοιπόν να ρισκάρετε να χάσετε τα Δεδομένα σας;

Επιστροφή