10 reasons

10 λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να έχετε αντίγραφα των δεδομένων σας στο Backup Experts Cloud.

Παρακάτω εξηγούμε τους βασικότερους λόγους για τους οποίους θα θέλατε να έχετε αντίγραφα των δεδομένων σας στο Backup Experts Cloud.


Στις μέρες μας ολοένα και περισσότερα χρήματα επενδύονται στη δημιουργία και διατήρηση ψηφιακών δεδομένων (Data). Ο κοινός τόπος όσων ασχολούνται επιστημονικά και επαγγελματικά με την πληροφορική αναφορικά με την Απώλεια Δεδομένων είναι ο Κανόνας των τριών σημείων. Η υπηρεσία μας εναρμονίζεται πλήρως με τον κανόνα αυτό και σας εξασφαλίζει 1 δωρεάν τοπικό σημείο αποθήκευσης και 1 απομακρυσμένο (Cloud).


  • Λόγος 2ος: Αλγόριθμοι συμπίεσης & κρυπτογράφησης.

Όποιος κι αν είναι ο όγκος των δεδομένων σας δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς. Υλοποιούμε τους βέλτιστους αλγορίθμους συμπίεσης και κρυπτογράφησης για την ασφαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση των καθημερινών Backup διαδικασιών.


  • Λόγος 3ος: Δοκιμή χωρίς ρίσκο.

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι για την υψηλή ποιότητα της υπηρεσίας Backup Experts Cloud Backup, προσφέρουμε δυνατότητα Επιστροφής Χρημάτων μέσα σε διάστημα 30 ημερών. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς ρίσκο.


  • Λόγος 4ος: Ιστορικότητα υφιστάμενων και διατήρηση διεγραμμένων αρχείων.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εικόνα ενός ή του συνόλου των αρχείων σας μέχρι και 1 χρόνο πριν και να ανακτήσετε τα αρχεία που διαγράψατε μέχρι και 1 χρόνο πριν. Η δυνατότητα προσφέρεται δωρεάν και ο παραπάνω χώρος που χρειάζεται για να μπορεί να υλοποιηθεί δεν προσμετράται στον χώρο για τον οποίο τιμολογείστε.


  • Λόγος 5ος: Γραπτή δέσμευση επαναφοράς του συνόλου των δεδομένων σας εντός 24 ωρών.

Για οτιδήποτε συμβεί, γνωρίζετε ότι μπορείτε να έχετε ένα πλήρως επικαιροποιημένο και με Ιστορικότητα αντίγραφο των δεδομένων σας το αργότερο εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα μας το ζητήσετε.


  • Λόγος 6ος: Πρόσβαση στα αρχεία σας από παντού δωρεάν.

Με την υπηρεσία Remote Access της Backup Experts μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία της εταιρείας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, από οποιαδήποτε συσκευή Desktop ή Mobile, αρκεί στο σημείο που βρίσκεστε να υπάρχει πρόσβαση στο Internet. Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά οποιασδήποτε συνδρομής Backup Experts Cloud Backup.


Oλικό E-Mail Backup, απεριόριστοι λογαριασμοί, απεριόριστη χωρητικότητα. Εύκολη και άμεση πρόσβαση & ανάκτηση.


  • Λόγος 8ος: Η απλούστερη δυνατή λειτουργία.

Δεν χρειάζεται να γίνουν εγκαταστάσεις προγραμμάτων στους servers ή τα τερματικά σας. Δεν χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στο setup του Hardware της εταιρείας σας. Σας παρέχουμε δωρεάν ένα δικτυακό NAS Server τον οποίο τοποθετούμε στο δίκτυό σας. Από εκεί και έπειτα γνωρίζετε πως για οτιδήποτε αποθηκεύεται σε αυτόν θα υπάρχει αντίγραφο στο Backup Experts Cloud.


  • Λόγος 9ος: Οι ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Η Τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούμε για την υλοποίηση των Backup διαδικασιών μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες μας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.


  • Λόγος 10ος: Δωρεάν παρακολούθηση των online καθημερινών Backup διαδικασιών.

Είμαστε κοντά σας όχι μόνο κατά την έναρξη της συνεργασίας μας αλλά κάθε μέρα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας παρακολουθούν την εξέλιξη των διαδικασιών και αν κάτι πάει στραβά είμαστε οι πρώτοι που θα το μάθουμε και στη συνέχεια θα ενημερώσουμε και εσάς.

Μην αφήνετε εκτεθειμένα τα Δεδομένα σας σε κινδύνους που απειλούν την ύπαρξή τους, όταν μάλιστα οι κίνδυνοι αυτοί συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Νιώστε ασφάλεια επενδύοντας στην πιο σύγχρονη Cloud based Backup υπηρεσία, από την πρώτη ελληνική εταιρεία που ασχολείται "end to end" με το Cloud Backup στην Ελλάδα.

Επιστροφή