Backup υποστήριξη

Backup υποστήριξη.

Στον χώρο της πληροφορικής ο όρος Backup αναφέρεται στην διαδικασία αντιγραφής και αποθήκευσης των σημαντικών δεδομένων μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού, με τέτοιο τρόπο που να μπορούν αυτά να ανακτηθούν σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Εσείς δεν έχετε παρά να ασχολείστε με τα καθήκοντα που αφορούν την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ενώ για την ασφάλεια των αρχείων σας υπεύθυνοι θα είμαστε εμείς. Άλλωστε μια δοκιμή 30 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων της υπηρεσίας μας θα σας πείσει...

  • Γνωρίζουν όλοι τι είναι το Backup;

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη μισή αλήθεια και ναί, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Το Backup υπηρετεί 2 διακριτούς μεταξύ τους σκοπούς. Ο πρώτος είναι αυτός που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει: Η ανάκτηση των δεδομένων σε περίπτωση που κάτι απρόοπτο συμβεί. Δεν είναι σπάνιο, είτε από κάποια βλάβη, είτε από Ανθρώπινο Λάθος κλπ συμβαίνει να χαθούν Δεδομένα. Σε μια παγκόσμια έρευνα που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, το 66% των ερωτηθέντων απάντησε πως έχει χάσει Δεδομένα.

Ο δεύτερος σκοπός που θα πρέπει να υπηρετεί το Backup είναι η δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων από το παρελθόν, κάτι που γνωρίζουν μόνο οι ειδικοί. Κατά αυτή την έννοια κάθε επιχείρηση ή οργανισμός καλείται να δώσει απάντηση σε ερωτήματα όπως:

  • Για πόσο χρόνο πίσω στο παρελθόν θα πρέπει να είναι δυνατή η ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων;
  • Για πόσο χρόνο πίσω στο παρελθόν θα πρέπει να είναι δυνατή η ανάκτηση παλαιών εκδόσεων των υφιστάμενων αρχείων;
  • Πόσο τακτικά πρέπει να δημιουργούνται ενημερώσεις για τα παραπάνω;

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διαδικασία Backup για μια επιχείρηση ή οργανισμό μπορεί να γίνει από απλή έως αρκετά περίπλοκη και δαπανηρή ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Στην Backup Experts δόγμα μας είναι ο γνωστός Κανόνας των τριών σημείων σε συνδυασμό με την Ιστορικότητα και τη γραπτή δέσμευση 24ωρης επαναφοράς.

Θεωρείτε ότι διατρέχετε κίνδυνο αναφορικά με τα Δεδομένα σας; Έχετε χάσει αρχεία στο παρελθόν και δεν θέλετε να ξανασυμβεί;


  • Σας καλύπτουμε με ΔΩΡΕΑΝ αυτόματο καθημερινό τοπικό Backup σε ΔΩΡΕΑΝ τοπικό File Server.
  • Σας καλύπτουμε με ΔΩΡΕΑΝ Ιστορικότητα.
  • Σας καλύπτουμε με αυτόματο καθημερινό Cloud Backup.
  • Σας καλύπτουμε με γραπτή δέσμευση επιστροφής των αρχείων σας εντός 24 ωρών.
  • Δεν μας περιορίζει ο όγκος των δεδομένων σας.

Η ασφάλεια των αρχείων σας προκύπτει από την ταυτόχρονη ύπαρξη ενημερωμένων αντιγράφων αυτών σε παραπάνω από δύο σημεία αποθήκευσης, σε παραπάνω από έναν γεωγραφικό τόπο.

Υπό αυτές τις συνθήκες εσείς δεν έχετε παρά να ασχολείστε με τα καθήκοντα που αφορούν την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ενώ για την ασφάλεια των αρχείων σας υπεύθυνοι θα είμαστε εμείς. Άλλωστε μια δοκιμή 30 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων της υπηρεσίας μας θα σας πείσει. Πάρτε τον έλεγχο της ασφάλειας των αρχείων σας στα χέρια σας σήμερα, μέσω της υπηρεσίας Backup Experts Cloud Backup.

Επιστροφή